Ελλάδα

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 41χρονος από την Κατερίνη, η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο

Έκκληση για βοήθεια από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Parallaxi
missing-alert-εξαφανίστηκε-41χρονος-από-την-κατερ-1041915
Parallaxi

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός 41χρονου από την περιοχή της Κατερίνης με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απευθύνει έκκληση για κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στην εύρεση του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Στις 5/8/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης, ο  Δημήτρης Μιχαήλ, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μιχαήλ στις 07/8/2023  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει ύψος 1,70 μ., έχει  πενήντα κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά  μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και έχει ένα τατουάζ ονειροπαγίδα στο δεξί ώμο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα