Ελλάδα

Μητσοτάκης: «Ο μόνος δρόμος είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση»

«Το αποτέλεσμα της κάλπης έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει η ΝΔ αυτοδύναμη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που δίνει μεγάλη νίκη στο κόμμα του.

Parallaxi
μητσοτάκης-ο-μόνος-δρόμος-είναι-αυτο-1010486
Parallaxi

«Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει η ΝΔ αυτοδύναμη. Οι πολίτες το είπαν με εμφατικό τρόπο. Μας ζήτησαν όμως και μια κοινωνία με λιγότερες ανασφάλειες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που δίνει μεγάλη νίκη στο κόμμα του.

«Η ενότητα νίκησε τον διχασμό. Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη που μου αφήνει ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό. Οι πολίτες θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντας 4ετίας. Πρώτος ξέρω πόση δουλειά έχουμε μπροστά μας. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μου από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα. Η απλή αναλογική δίνει αδιέξοδο. Η πατρίδα μας χρειάζεται έμπειρο χέρι στο τιμόνι. Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα. Ο μόνος δρόμος είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση. Θα διανύσουμε τον νέο κύκλο που ανοίγει. Με τη γλώσσα της αλήθειας και τη διάθεση για αυτοκριτική. Χωρίς αλαζονείες και χωρίς έπαρση. Με κινητήρια δύναμη το σχέδιο μας για την Ελλάδα του 2027. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σε όσους δίστασαν να κάνουν το βήμα, τους λέω ότι τα μεγάλα βήματα τα κάνουν μόνο ισχυρές κυβερνήσεις».

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα