Μόνο στα λόγια φαίνεται να παραιτήθηκαν οι διοικήσεις ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζουν να λαμβάνουν και να υπογράφουν αποφάσεις, παρά την ανακοίνωση των παραιτήσεών τους από τον πρωθυπουργό.

Parallaxi
μόνο-στα-λόγια-φαίνεται-να-παραιτήθηκ-979278
Parallaxi

Παραιτήθηκαν οι διοικητές ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ μετά την τραγωδία στα Τέμπη όμως όπως φαίνεται ακόμα βγάζουν αποφάσεις!

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έφερε ντόμινο παραιτήσεων τουλάχιστον στα… χαρτιά αφού όπως προκύπτει και οι δύο συνεχίζουν κανονικά να λαμβάνουν αποφάσεις.

Όπως έγινε γνωστό «βάσει του άρθρου 102/30-5-2022 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας του ΟΣΕ και κατόπιν απόφασης του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Σπ. Πατέρα, από 4-3-2023 τίθεται σε αργία ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Σαμαρά Βασιλείου για υπηρεσία στον στ. Λάρισας».

Όμως από αυτό προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα, αφού ο πρώην Διευθύνων σύμβουλος που έχει παραιτηθεί βγάζει αποφάσεις ακόμη.

Παράλληλα, πληροφορίες λένε ότι και ο Χρήστος Βίνης της ΕΡΓΟΣΕ και ο Σπύρος Πατέρας είναι όλες αυτές τις ημέρες και σήμερα στα γραφεία τους κανονικά.

Συνεπώς, ποιος έχει ελέγξει τι κάνουν; Ποια έγγραφα προστατεύονται , ποιες αποφάσεις βγαίνουν εκ των υστερώ;

Επίσης έχει δώσει ο εισαγγελέας εντολή για δέσμευση κ προστασία εγγράφων στα πρωτόκολλα της ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ ;

Παππάς: Οι παραιτημένοι λαμβάνουν αποφάσεις αποπομπής και σκορπάνε χρήμα

Την ίδια ώρα ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του σχολιάζει: «Οι… παραιτημένες διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ λαμβάνουν αποφάσεις αποπομπής και σκορπάνε χρήμα σε συνέδρια για την προβολή τους.Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη!

Ακόμα μία κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται.

Τελικά, είναι ακόμα στις θέσεις τους οι κύριοι Πατέρας και Βίνης; Να μην πάρουμε τοις μετρητοίς τη δήλωση της περασμένης Τετάρτης; Να περιμένουμε εξηγήσεις στην ανάρτηση της επόμενης Κυριακής;».

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα