Ελλάδα

Μύκονος: Τραυματίες καταγγέλλουν πως το νοσοκομείο τους έστειλε σπίτι γιατί δεν υπήρχε γιατρός

Οι δύο άνδρες έπεσαν με το μηχανάκι σε μια στροφή με χώματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στο αριστερό τους πόδι.

Parallaxi
μύκονος-τραυματίες-καταγγέλλουν-πως-1017626
Parallaxi

Νέα καταγγελία για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας από εργαζόμενο έρχεται στη δημοσιότητα από το νησί της Μυκόνου.

Μιλώντας στο OPEN, ο εργαζόμενος περιέγραψε τα όσα έζησε αυτός και ο φίλος του προσερχόμενοι στο Κέντρο Υγείας, μετά από πτώση που είχαν με μηχανάκι.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, όλα συνέβησαν όταν εκείνος και ένας φίλος του έπεσαν με το μηχανάκι σε μια στροφή με χώματα, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και οι δύο στο αριστερό τους πόδι. Όπως σημειώνει, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο υπήρχαν δύο γιατροί σε εφημερία, οι οποίοι τους είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν ούτε ορθοπεδικοί ούτε ακτινολόγοι.

“Το μόνο που μας είπαν ότι μπορούν να κάνουν είναι να μας δέσουν το πόδι με μια γάζα για να μείνει σε ακινησία και να πάμε ξανά το πρωί να μας δούνε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος, σημειώνοντας πως εκείνος είχε ένα κάταγμα και το άλλο παιδί είχε σπάσει το πόδι του σε δύο σημεία.

Όπως τονίζει στη συνέχεια, εκείνη την ώρα οι εφημερεύοντες γιατροί προσπάθησαν να πάρουν τηλέφωνο κάποιους ιδιωτικούς γιατρούς οι οποίοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο, εκτός από έναν που, όταν ενημερώθηκε ότι πρόκειται για κατάγματα, είπε ότι θα χρειαστεί 1.500 – 2.000 ευρώ μόνο για να βάλει τον γύψο στο πόδι.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εργαζόμενος, εκείνοι έφυγαν και επέστρεψαν στο ΚΥ ξανά το πρωί στις 9.30 όπου τους είπαν ότι δεν υπάρχει ορθοπεδικός καθώς έχει παραιτηθεί και τους παρέπεμψαν ξανά σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τελικά τους βοήθησε.

Πηγή: news247
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα