Ελλάδα

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν την επιστροφή του Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

"Άδοξο τέλος για τη δήθεν μετριοπαθή στροφή του κ. Τσίπρα", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Parallaxi
νδ-και-πασοκ-σχολιάζουν-την-επιστροφή-411164
Parallaxi

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσαν με ανακοίνωσή τους η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα” και συνεχίζει:

“Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές.

Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα.”

Για “άδοξο τέλος στη δήθεν μετριοπαθή στροφή του κ. Τσίπρα” κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

“Ο κ. Τσιπρας κατά την εισήγησή του για την επιστροφή Πολάκη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών». Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών” τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και προσθέτει:

“Οφείλουμε ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα λήγει άδοξα, είχε ξεκινήσει υπό ημερολογιακά δυσοίωνους όρους, καθώς είχε συμπέσει με την Κυριακή της Αποκριάς“.

Πηγή: news247.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα