Ελλάδα

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη

Με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή στην οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς.

Parallaxi
νδ-και-πασοκ-ζητούν-τη-διαγραφή-του-παύ-436000
Parallaxi

Σε ακόμη μία ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης, αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα».

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Πιο συγκεκριμένα, η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: 

«Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου. Έρχονται, δε, σε συνέχεια δηλώσεων και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα είναι η επόμενη φορά «είτε με το καλό είτε με το άγριο», αλλά και της πλήρους κάλυψης στον ομόφωνα καταδικασμένο από την ελληνική Δικαιοσύνη, Νίκο Παππά, τον οποίον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το ηθικό σθένος να θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο κ. Τσίπρας, που στην τελευταία συνέντευξη του εμφανίστηκε δήθεν μετανοημένος για τη χειραγώγηση των θεσμών που συνειδητά επιχειρήθηκε επί διακυβέρνησής του, όσο και αν προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι τάχα θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κ. Πολάκη, δεν πείθει κανέναν. Σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κόμμα που σέβεται το κράτος δικαίου, πρόσωπα που είτε έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη είτε παραληρούν κατά των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα ήταν ήδη εκτός κόμματος.

Για άλλη μια φορά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται όχι απλά χορηγός αλλά μέγας ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας. Ο τόπος χρειάζεται μια πραγματικά εναλλακτική προοδευτική πρόταση εξουσίας για να κλείσει ο κύκλος της οδυνηρής για το δημόσιο συμφέρον διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κυβερνητικά στελέχη για Πολάκη: Ήταν το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα

Κυβερνητικά στελέχη επανέρχονται μετά την αποδοκιμασία της Κουμουνδούρου στις αναφορές του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν την άμεση διαγραφή του από το κόμμα.

Αναλυτικά κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν:

«Ζητείται η διαγραφή του. Η κυβέρνηση αναμένει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι διαρροές. Όπως αναμένει ότι ο οριστικά καταδικασθείς Νίκος Παππάς δεν θα περιληφθεί στα ψηφοδέλτια. Μέχρι σήμερα ο Τσίπρας κάλυπτε απόλυτα τον Πολάκη, ήταν το alter ego του, το οποίο διατύπωνε με πιο βαριές εκφράσεις τις επίσημες θέσεις Τσίπρα»

ΕΣΗΕΑ: Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, Παύλου Πολάκη με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και οικονομικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ:

«Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη

Ανεπίτρεπτη και αδιανόητη χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον Βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης του στα SOCIAL MEDIA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την στάση τού κ. Πολάκη ο οποίος για πολλοστή φορά επιλέγει την στρατηγική της έντασης δηλητηριάζοντας τον δημόσιο λόγο με αλαζονεία και απειλές.

ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα