Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο περιστατικό βίας – Καρέ καρέ η επίθεση σε 16χρονο

Πρόκειται για δύο 16χρονους, έναν 17χρονο, έναν 19χρονο και έναν 17χρονο αλλοδαπό οι οποίοι συνελήφθησαν - Όλα έγιναν για τα... μάτια μιας κοπέλας, Δείτε βίντεο

Parallaxi
νέα-φιλαδέλφεια-νέο-περιστατικό-βίας-1050285
Parallaxi

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή της επίθεσης κατά ενός 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έξι άτομα ξέσπασαν με σκληρά χτυπήματα όπως μπουνιές και κλωτσιές κατά του 16χρονου, ενώ μια ένοικος πολυκατοικίας που τράβηξε το βίντεο έβαλε τις φωνές και τότε οι δράστες τον άφησαν. Τι θύμα, όπως φαίνεται στο βίντεο του Star, φώναζε «το κεφάλι μου, το κεφάλι μου», ενώ λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει 4 άτομα.

Πρόκειται για δύο 16χρονους, έναν 17χρονο, έναν 19χρονο και έναν 17χρονο αλλοδαπό οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με ένα 16χρονο που περπατούσε με φίλους του. Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν απρόκλητα να τον βρίζουν και στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα