Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

"Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας" αναφέρει η μητέρα του

Parallaxi
νέα-σμύρνη-προθεσμία-για-να-απολογηθε-1099616
Parallaxi

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (29.12.2023) πήρε ο 18χρονος που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ένα ψαλίδι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σημείωσε για τη δολοφονία του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη ότι δεν ήταν εκ προμελέτης και ότι προηγήθηκε τσακωμός μεταξύ των δύο αδελφών στο σπίτι τους.

«Δεν είναι ένας φόνος εκ προμελέτης. Θέλουμε την Παρασκευή που θα υπάρξει η απολογία του δράστη να καταστεί σαφές στη δικαιοσύνη ότι αυτό το παιδί πάνω στον τσακωμό, διότι πρωτύτερα δέχτηκε επίθεση από τον αδερφό του, απάντησε έπειτα με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, με το να βρεθεί μία μάνα να έχει το ένα της παιδί στο χώμα και το άλλο να κινδυνεύει με φυλακή», είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Προσπάθησαν να επιλύσουν τις διαφορές τους, δυστυχώς έγινε αυτό το κακό. Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη, εμείς θα πούμε την αλήθεια και θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Υπάρχει και η μαρτυρία της συντρόφου του 18χρονου, η οποία είναι καταλυτική.

Μάζευαν χθες το βράδυ τα πράγματά τους για να ταξιδέψουν με τη σύντροφό του σε χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις διακοπές των Χριστουγέννων», τόνισε στο LIVE NEWS ο δικηγόρος του 18χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού του με το ψαλίδι.

Στο LIVE NEWS μίλησε και η μητέρα των δύο παιδιών και ξέσπασε σε κλάματα όταν είπε ότι ο 18χρονος γιος της «δεν είναι εγκληματίας» και πως ό,τι έγινε ήταν «ένα ατύχημα».

«Όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδερογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του 18χρονου.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα