Νεκρός 16χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν στον Άλιμο

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Parallaxi
νεκρός-16χρονος-κολυμβητής-που-αγνοούν-1125050
Parallaxi

Νεκρός εντοπίστηκε ο 16χρονος (υπήκοος Αιγύπτου) κολυμβητής, που αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή νότια της μαρίνας Αλίμου.

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Σαρωνικού και του Φλοίσβου για έναν αγνοούμενο 16χρονο κολυμβητή και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμενικού ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το ιδιωτικό σκάφος «ΑΡΓΩ», έναν ιδιώτη δύτη και στελέχη του Λιμενικού από ξηράς. Ο 16χρονος εντοπίστηκε από τον ιδιώτη δύτη, χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στη θάλασσα στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα