Ελλάδα

Νεκρός ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα

Στο υπόγειο του κτιρίου.

Parallaxi
νεκρός-ο-δράστης-της-ένοπλης-επίθεσης-1118847
Parallaxi

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην ναυτιλικαή εταιρεία στη Γλυφάδα βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένοπλος φέρεται να αυτοκτόνησε.

Νωρίτερα, σε εξέλιξη βρισκόταν η επιχείρηση της αστυνομίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

Πριν από λίγο μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που είχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Μαρτυρία εργαζόμενης στην ναυτιλιακή εταιρία: «Ο δράστης μας έδιωξε όλους και πυροβόλησε στοχευμένα τα αφεντικά»

Ένας 70χρονος Αιγύπτιος, πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου στον ΣΚΑΪ, ο 70χρονος άνδρας – απολυμένος από την εταιρία μπήκε στην εταιρία ην ώρα που όλοι ήταν στα γραφεία τους.

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, φώναζε στους υπαλλήλους να φύγουν και χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά, στον δεύτερο όροφο. Προφανώς ήθελε να τους εκδικηθεί» περιέγραψε η εργαζόμενη στην εταιρίας.

Ο δράστης πυροβόλησε τα δύο αφεντικά της εταιρίας και έναν υπάλληλο που πήγε να τον ηρεμήσει και να προσπαθήσει να του πάρει το όπλο.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ και AΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα