Ελλάδα

Νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας από Μπέο: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες, άπλυτοι»

«Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή», είπε ο δήμαρχος Βόλου, απευθυνόμενος σε γυναίκα δημοσιογράφο της πόλης.

Parallaxi
νέο-ρεσιτάλ-χυδαιότητας-από-μπέο-σκο-1075737
Parallaxi

Έσπασε για ακόμη μια φορά το «χυδαιόμετρο» ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιτιθέμενος αυτήν τη φορά κατά δημοσιογράφων που εργάζονται σε τοπικά ΜΜΕ και οι οποίοι ενημερώνουν για τα προβλήματα της πόλης με το πόσιμο νερό.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα (30/10) ο δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε δημοσιογράφος ως «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους».

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να κατονομάσει μία δημοσιογράφο εξαπολύοντας ανοίκειο επίθεση σε βάρος της.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» είπε και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου.

Δείτε το βίντεο (μετά το 14.50):

«Προχώρησε σε προτροπή πρόκλησης βίας»: Η απάντηση της δημοσιογράφου

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος που έπεσε θύμα της χυδαίας επίθεσης, σχολίασε σε ανάρτηση στο Facebook:

«Σήμερα ο μέγας δήμαρχος του Βόλου αποκάλεσε άπλυτες πατσαβούρες όλους όσοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι γειτονιές πόλης βρίσκονται μέσα στην λάσπη και την σκόνη, ενώ το βράδυ το νερό κόβεται. Δεν θα μείνω στις προσωπικές ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον μου για το γεγονός ότι καταγράφω καθημερινά τα προβλήματα, μιας και αυτή είναι η δουλειά μου και δεν δίνω γι΄αυτό αναφορά στον Α. Μπέο. Θα μείνω όμως στο γεγονός ότι προχώρησε σε προτροπή πρόκλησης βίας κατά δημοσιογράφων. Προτρέπει τους πολίτες -τάγματα να επιτεθούν σε όλους εμάς που δεν βλέπουμε την πόλη πεντακάθαρη , που δεν συμμεριζόμαστε την περηφάνεια του για τα επιτεύγματά του, που τα προβλήματα για την ασφάλεια, την υγεία, το περιβάλλον είναι σταθερά επί 30 χρόνια, πρώτα στην δημοσιογραφική ατζέντα μας. Προτρέπει τους οπαδούς του να μας επιτεθούν με γιαούρτια, αυγά κλπ γιατί προχωρούμε δήθεν σε δυσφήμιση της πόλης… που μένει χωρίς νερό. Καταστάσεις , εκτός ελέγχου, πρωτόγνωρες. Η πόλη όμως είναι στα χέρια του, δεν είναι στα δικά μας και οφείλει να εξασφαλίζει καθαριότητα, νερό πόσιμο και ασφαλές με απρόσκοπτη ροή, σύμφωνα με τον Νόμο. Αυτές είναι οι βασικές αρμοδιότητές του».

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα