Ελλάδα

Νέος Κόσμος: «Καθαρά» τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Parallaxi
νέος-κόσμος-καθαρά-τα-καλάσνικοφ-πο-1018134
Parallaxi

Το μυστήριο γύρω από τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό αλλά και το κλεμμένο όχημα που μετατράπηκε σε «γιάφκα» και εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο, προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές.

Ήδη έχουν αρχίσουν να έρχονται στο φως σημαντικά στοιχεία, με την αστυνομία να συνεχίζει την έρευνα για το αν οι δύο υποθέσεις της επονομαζόμενης «Greek Mafia» συνδέονται μεταξύ τους.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο τζιπ που βρέθηκε γεμάτο βαρύ οπλισμό, η βαλλιστική εξέταση των δύο πολεμικών καλάσνικοφ, έδειξε ότι δεν είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (7/6) και ότι γενικότερα δεν έχουν εμπλακεί σε κάποια εγκληματική πράξη στη χώρα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η εξέταση στα πιστόλια που βρέθηκαν εντός του ίδιου οχήματος. Παράλληλα, επόμενο βήμα είναι να εξετάσουν αν το γενετικό υλικό ανήκει στην ιδιοκτήτρια (όπως είναι φυσικό να υπάρχει στο αυτοκίνητό της), ή σε άλλα άτομα του ποινικού χώρου.

Σε ότι αφορά τα καλάσνικοφ από τα οποία έπεσαν νεκρός ο 38χρονος με το προσωνύμιο «Ράμπο» και ο 31χρονος κουνιάδος του, οι Αρχές εκτιμούν ότι μάλλον βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι να βρει η ΕΛ.ΑΣ. ποιος και πότε άφησε το κλεμμένο αμάξι με το μίνι οπλοστάσιο και τι σχεδίαζε να κάνει με τα πολεμικά τυφέκια, τα πιστόλια και τη χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το όχημα που είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νίκαια έφερε πλαστές πινακίδες και αυτός ήταν ο λόγος που τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα βρέθηκαν και δύο μπιτόνια με βενζίνη. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα οι δράστες θα έκαιγαν το ΙΧ, όμως για κάποιο λόγο το εγκατέλειψαν.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που θα προσπαθήσει να εξακριβώσει πόσο καιρό ήταν το όχημα σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους.

*Με πληροφορίες από ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα