Ελλάδα

Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα όπως παρουσιάζονται στα ξένα μέσα

"Η κόλαση της Ρόδου."

Parallaxi
οι-πυρκαγιές-στην-ελλάδα-όπως-παρουσι-1037594
Parallaxi

Η ένταση των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα, η αναγκαστική εκκένωση χιλιάδων τουριστών στη Ρόδο, η πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο και ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο πιλότων μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου στο εξωτερικό. Δείτε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα και τους εντυπωσιακούς τίτλους που μεταφέρουν την αγωνία των πυροσβεστών και των διασωθέντων.

Mε βίντεο που δείχνει τον ουρανό να έχει σκεπαστεί από σύννεφα μαύρου καπνού το τουρκικό πρακτορείο Anadolu συνεχίζει την ειδησεογραφική κάλυψη των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. «Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να μάχονται με τις πυρκαγιές στο νησί της Ρόδου καθώς περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι, κυρίως τουρίστες, έχουν εκκενωθεί μέχρι στιγμής» αναφέρει το μέσο, παρουσιάζοντας εικόνες από την πύρινη λαίλαπα που έχει πλήξει αρκετές περιοχές στη χώρα μας.

Με τίτλο «χρειαζόμαστε βοήθεια» το αραβικό πρακτορείο Al Jazeera μεταδίδει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των εθελοντών στη Ρόδο που κόβουν κλαδιά για να καθαρίσουν τις αυλές και τον περίβολο των σπιτιών τους από την καταστροφική επέλαση της φωτιάς.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα