Ελλάδα

Οι σημαντικές αλλαγές που ισχύουν από σήμερα στην Περιφερειακή οδό

Ο Δήμος Παύλου Μελά ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διάρκεια της Τρίτης 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις και οι διαγραμμίσεις.

Parallaxi
οι-σημαντικές-αλλαγές-που-ισχύουν-από-347364
Parallaxi

Ο Δήμος Παύλου Μελά ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διάρκεια της Τρίτης 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις και οι διαγραμμίσεις στην περιοχή του κόμβου της οδού Μακρυγιάννη της Άνω Ηλιούπολης με την Περιφερειακή οδό και στο κυκλικό κόμβο που δημιουργήθηκε στην περιφερειακή οδό στο ύψος της οδού Ιθάκης.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή, να τηρούν την οδική σήμανση και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων.

Οι σημαντικές αλλαγές αφορούν τα παρακάτω:

1. Στην έξοδο από την οδό Μακρυγιάννη προς την περιφερειακή οδό επιτρέπεται η κατεύθυνση μόνο προς τα δεξιά (ανατολικά) και σχετική οδική σήμανση στο ύψος του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία αλλά και λίγο πριν την έξοδο, ενημερώνει όσους κατευθύνονται προς Χαλκιδική ή Εύοσμο άνω της περιφερειακής (Βόρεια).

Επίσης ενημερώνονται όσοι επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Μοναστηρίου (δυτικά), ότι  θα πρέπει πριν την περιφερειακή να επιλέξουν αριστερά την οδό Πιερίδη, με δεύτερη πινακίδα μπροστά στο πρώην ζαχαροπλαστείο.

2. Όσοι επιθυμούν μετά την έξοδό τους από την Μακρυγιάννη να κατευθυνθούν στον Εύοσμο βόρεια ή προς τη Μοναστηρίου, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ειδική πορεία μετά από σχετικές παρεμβάσεις επί της περιφερειακής.

3. Δημιουργήθηκε νέος κόμβος στην περιφερειακή στο ύψος της οδού Ιθάκης, που επιτρέπει την είσοδο – έξοδο. Σχετική οδική σήμανση υπάρχει επί της Ιθάκης μετά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά και πριν την έξοδο στην περιφερειακή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα