Ελλάδα

Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές

Parallaxi
οικονόμου-ανοικτό-το-ενδεχόμενο-για-debate-536961
Parallaxi

«Παράθυρο» για τη διεξαγωγή debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα άφησε σήμερα, Πέμπτη (23/2) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών.

Ειδικότερα, με αφορμή τη δική του τηλεμαχία με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Οικονόμου απάντησε σε σχετικό ερώτημα:

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ένα από τα ζητούμενα διαβούλευσης των κομμάτων είναι και ο πολιτικός διάλογος, η τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως και ανάμεσα στους αρχηγούς των δυο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις και θα γίνει και τώρα. Είχαμε τη δυνατότητα και την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας να δουν οι Έλληνες πολίτες αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν είχαμε ξαναδεί τα προηγούμενα χρόνια».

«Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις (σ.σ για debate) και κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης», υπογράμμισε.

Τέλος, ερωτηθείς αν είναι αρνητικός στη διεξαγωγή ενός debate, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Όχι βέβαια».

Δείτε το βίντεο (μετά το 15:15):

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα