Οικονόμου για Τέμπη: Άμα πέσει ένα αεροπλάνο, θα μιλάτε συνέχεια για αυτό;

"Δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους" - Ψέματα καταλογίζει στους μηχανοδηγούς ο Υφ. Μεταφορών για την ασφάλεια στα τρένα

Parallaxi
οικονόμου-για-τέμπη-άμα-πέσει-ένα-αερο-1219274
Parallaxi

Σε κρεσέντο χυδαιότητας κατά των εργαζομένων και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας όσον αφορά την ασφάλεια του σιδηροδρόμου επιδόθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Βασίλης Οικονόμου εξαιρετικά ενοχλημένος από τις καταγγελίες των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.

Οι μηχανοδηγοί αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στη Hellenic Train πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη (24/9) στάση εργασίας από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα και την Πέμπτη (26/9) 24ωρη απεργία με αίτημα τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων στα τρένα, προκάλεσαν την έκρηξη του Βασίλη Οικονόμου ο οποίος τους αποκάλεσε ψεύτες.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών μιλώντας στο Kontra, ισχυρίστηκε ότι οι μηχανοδηγοί λένε μεγάλα ψέματα για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο και ότι πρέπει «να να υπηρετούμε την αλήθεια όλοι είναι ψευδέστατα αυτά που λένε οι μηχανοδηγοί».

Στη συνέχεια ενοχλήθηκε για την αναφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί μιλάτε συνέχεια για τα Τέμπη; Δηλαδή άμα πέσει ένα αεροπλάνο, θα μιλάτε συνέχεια για την πτώση του αεροπλάνου;»

Ο Βασίλης Οικονόμου επιτέθηκε εκ νέου στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο λέγοντας το αδιανόητο, ότι «δεν μπορεί ένα τραγικό περιστατικό να είναι άλλοθι για να μην γίνεται τίποτα ή δικαιολογία για κάποιους να ακυρώνουν το μέσο αυτό. Ακυρώνουν το μέσο ενώ τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αμφισβήτησε ακόμα και το τρομακτικό περιστατικό που έγινε στους Αγίους Αναργύρους καθώς απεφεύχθη την τελευταία στιγμή η μετωπική σύγκρουση δύο τρένων.

«Λένε μεγάλα ψέματα. Δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους», ισχυρίστηκε ο Βασίλης Οικονόμου αναφέροντας ότι λειτούργησαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών επιτέθηκε και πάλι κατά των μηχανοδηγών λοιδορώντας το αίτημα για τηλεδιοίκηση.

«Οι μηχανοδηγοί που λένε βάλτε τηλεδιοίκηση εκεί που γίνονται τα έργα είναι σαν να σας λέω εγώ πετάχτε με ελικόπτερο τώρα. Λένε κάτι που εις γνώση τους ξέρουν ότι δεν γίνεται».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα