Ελλάδα

Ορεστιάδα: Χειροπέδες σε 25χρονο στρατιωτικό για βιασμό ανηλίκου

Συνελήφθη και ο 14χρονος.

Parallaxi
ορεστιάδα-χειροπέδες-σε-25χρονο-στρατι-787523
Parallaxi

Σοκ στην κοινωνία της Ορεστιάδας μετά τη σύλληψη ΕΠΟΠ για βιασμό ανηλίκου. Οι αστυνομικοί στην Ορεστιάδα πέρασαν χειροπέδες σε δράστη και θύμα το Σάββατο 1η Απριλίου.

Ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει. Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να ειδοποιεί την αστυνομία και την υπόθεση να ξετυλίγεται στη συνέχεια.

Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδοποιήθηκε η στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα