Ελλάδα

Παγκράτι: Γυναίκα προσπάθησε να πνίξει γατάκια

Συνελήφθη από την Αστυνομία.

Parallaxi
παγκράτι-γυναίκα-προσπάθησε-να-πνίξε-963414
Parallaxi

Απίστευτη κτηνωδία στο Παγκράτι, όπου μια γυναίκα προσπάθησε να πνίξει τρία νεογέννητα γατάκια, καταβρέχοντάς τα με μανία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της φιλοζωικής οργάνωσης Alma Libre, που διασώζει γάτες σε όλη την Αττική, χθες Σάββατο αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μάνα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τη γυναίκα η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση: «Ένα τραγικό συμβάν κακοποίησης σήμερα διαδραματίστηκε στην περιοχή του Παγκρατίου όπου αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μανούλα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν την εν λόγω «Κυρία» η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Έγιναν παράλληλα προσπάθειες κλήσης στην αστική πανίδα δήμου Αθηναίων αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από φιλόζωο αστυνομικό του τμήματος και η φίλη Christina Dimitriadou η οποία έσπευσε στο σημείο για να βοηθηθούν τα άμοιρα γατάκια τα οποία είχαν σκορπίσει πανικόβλητα στο δρόμο και δεν μπορούσαν οι άνδρες τις αστυνομίας να τα πιάσουν.

Το ένα μωράκι εντοπίστηκε σε σωλήνα κλιμακοστάσιου μέσα στα νερά όπου η Χριστίνα κατάφερε να το πιάσει με ασφάλεια ενώ το δεύτερο βρισκόταν παγωμένο και αμίλητο μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου και το απεγκλωβίσαμε με ασφάλεια καθώς σπεύσαμε επίσης στο σημείο για βοήθεια.

Το τρίτο μωρό ακόμη αγνοείται καθώς είχε νωρίτερα κυνηγηθεί από περαστικό ο οποίος προσπάθησε να το πιάσει και είχε πλέον χαθεί.

Μετά από επίμονους ελέγχους στα γύρω αμάξια και στην περιοχή του επίμαχου τετραγώνου δυστυχώς δεν εντοπίστηκε.

Έχουν ενημερωθεί καταστηματάρχες και περίοικοι της περιοχής να έχουν το νου τους και να μας ενημερώσουν αν εντοπιστεί προκειμένου να σπεύσουμε εκ νέου.

Τα δυο μωράκια ούτε ενάμιση μηνών είναι ακόμη τρομοκρατημένα και σε κατάσταση σοκ.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται προσωρινά και αναμένεται η επικοινωνία της αστυνομίας με την αστική πανίδα η οποία δυστυχώς λόγω Σαββατοκύριακου δεν ήταν εφικτή.

Θέλουμε το καλύτερο για τα μωράκια και ψάχνουμε περαιτέρω φιλοξενία και ιδανικά υιοθεσία για τα πλάσματα αυτά που βίωσαν τόση σκληρότητα.

Ανοίξτε τα σπίτια σας για τα πλάσματα αυτά.

Η ανθρωπότητα κάθε μέρα αποκαλύπτει το τερατώδες πρόσωπο της και πραγματικά το ποτήρι έχει προ πολλού ξεχειλίσει.

Καμία ανοχή στην κακοποίηση, καμία ανοχή στην αδικία. Καμία ανοχή, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, αν θέλουμε να υπάρχει ελπίδα».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα