Παπακαλιάτης για τον πατέρα του: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση» – Παρασύρθηκε από μηχανή

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού για την κατάσταση του πατέρα του - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
παπακαλιάτης-για-τον-πατέρα-του-είνα-1232540
Parallaxi

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο Live News για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα του 24 ώρες μετά το τροχαίο.

Όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Mega: «Είναι σταθερά. Από ό,τι μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη η κατάσταση. Αλλά νομίζω ότι τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο τον έχει περάσει. Έχει πολλά χτυπήματα.

Επικοινωνεί και μιλάει. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, είμαι λίγο σαστισμένος. Να τα πούμε άλλη στιγμή. Έγινε, σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός επιχειρηματίας και πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παρασύρθηκε από μηχανή την ώρα που κινούνταν πεζός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το cretalive.gr, παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας και η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον. Φέρει τραύμα στο κεφάλι και έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα έχει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό. Επίσης, έχει κάταγμα στην κνήμη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα