Ελλάδα

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή

"Υπουργός Εγκλημάτων" έγραψαν μέλη της συλλογικότητας, έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών.

Parallaxi
παρέμβαση-ρουβίκωνα-στο-γραφείο-του-κ-986007
Parallaxi

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, από μέλη του Ρουβίκωνα στο πολικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της συλλογικότητας έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

“Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

Όταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα.

Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους.

Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο[…]”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα