Ελλάδα

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Τραυμάτισε θανάσιμα τον 31χρονο αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας και έκανε μεροκάματο.

Parallaxi
πειραιάς-προφυλακιστέος-ο-εργολάβος-1148233
Parallaxi

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στα Δικαστήρια Πειραιά ο εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 31χρονο αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας και έκανε μεροκάματο. Ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά, είχαν αφεθεί την Τετάρτη, οι 8 εργαζόμενοι που είχαν συλληφθεί για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού. Ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Σήμερα, Σάββατο τελέστηκε η κηδεία του 31χρονου Αστυνομικού στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά. Πόνος, θλίψη, «ραγισμένες καρδιές» και ένα πελώριο αναπάντητο στην κηδεία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού, Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.

Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα. Στο φέρετρο έβαλαν τη γαλανόλευκη σημαία και φώναξαν «αθάνατος».

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα