Ελλάδα

Περιστέρι: Εξαφανίστηκε ο 34χρονος Γιώργος

Λείπει από χθες - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Parallaxi
περιστέρι-εξαφανίστηκε-ο-34χρονος-γιώρ-1028737
Parallaxi

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 34χρονου Γιώργου Πιτσιδιανάκη από το Περιστέρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 04 Ιουλίου για την εξαφάνιση του Πιτσιδιανάκη Γεώργιου, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Πιτσιδιανάκης Γεώργιος είναι μόνιμος κάτοικος Κινέτας και την ημέρα που εξαφανίστηκε βρισκόταν στην περιοχή του Περιστερίου, όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο.

Ο Πιτσιδιανάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.78 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη μπλούζα, τζιν βερμούδα, κόκκινα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι ώμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app Ποπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα