Ελλάδα

Πολάκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος αν δεν διορθωθεί το «λάθος»

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου ύστερα από την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Parallaxi
πολάκης-δεν-θα-είμαι-υποψήφιος-αν-δεν-δ-974355
Parallaxi

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ύστερα από την ανακοίνωση του 75% των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη δεν συμπεριλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Μέσω ανάρτησής του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως ούτε η δική του υποψηφιότητα θα ισχύει εάν δεν διορθωθεί το συγκεκριμένο «λάθος».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα.

Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!

Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος», αναφέρουν κομματικές πηγές με αφορμή τα ψηφοδέλτια της Κρήτης και την αντίδραση του Παύλου Πολάκη. «Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις», δηλώνουν οι ίδιες πηγές για να καταλήξουν: «Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Πολάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Θα περιμένω τα όργανα να μιλήσουν

Μετά τη δήλωση πηγών της Κουμουνδούρου που έδινε απάντηση στην τοποθέτηση περί “λάθους” στη σύνθεση των ψηφοδελτίων του Παύλου Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει:

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα