Ελλάδα

Πώς έπεσε μαθήτρια από τον τρίτο όροφο σχολείου στο Πέραμα

«Ακούσαμε ένα μπαμ», λέει συμμαθήτρια της 14χρονης.

Parallaxi
πώς-έπεσε-μαθήτρια-από-τον-τρίτο-όροφο-1007557
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Με σοβαρά κατάγματα στα άκρα, νοσηλεύεται η 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, η οποία έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου της στο Πέραμα.

«Ακούσαμε ένα μπαμ»

Την ίδια στιγμή, συμμαθήτρια της 14χρονης μιλώντας στο MEGA περίγραψε τις στιγμές πριν την πτώση.«Η κοπέλα πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε».

«Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”» πρόσθεσε.

«Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα»

Την ίδια στιγμή ο αδερφός της 14χρονης μίλησε για το πώς έμαθαν το ατύχημα της αδερφή του και για το πώς είναι η ίδια. Όπως τόνισε «πονάει πολύ».

«Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά έξι παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. Και έτσι όπως ακούω τη μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό… Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. Μάνα τι έγινε; Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα» υπογράμμισε ο αδερφός της.

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα