Ελλάδα

“Λάθος επαναλαμβανόμενο ΔΕΝ είναι λάθος” – Οργή στο twitter για τις φωτιές

Συγκλονιστικά tweets για την κατάσταση στην χώρα

Parallaxi
λάθος-επαναλαμβανόμενο-δεν-είναι-λά-1034556
Parallaxi

Η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμα ένα καλοκαίρι από τις φωτιές που στο πέρασμά τους ειδικά από την Αττική καταστρέφουν τις τελευταίες εστίες πρασίνου αλλά και κάθε μορφή ζωής, με τους πολίτες μέσα από το Twitter να θρηνούν για τα οικοσυστήματα και τις περιουσίες που καταστρέφονται.

Παράλληλα εκφράζουν τις αγωνίες τους για το γεγονός ότι παρόμοια φαινόμενα και πυρκαγιές αναμένεται να ενταθούν τα επόμενα χρόνια καθώς η κλιματική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές των Ελλήνων.

Μάλιστα κάποιοι εκφράζουν την απογοήτευσή και την πικρία τους για το γεγονός ότι κάθε χρόνο είμαστε στο ίδιο έργο θεατές χωρίς να αλλάζει κάτι αλλά και για τους κινδύνους ερημοποίησης της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

Έτσι μετά τη συγκλονιστική φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα από αεροπλάνο που ήταν έτοιμο να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Δευτέρας και έδειχνε τα πύρινα μέτωπα που έκαιγαν σε Λουτράκι, Δερβενοχώρια και Σαρωνίδα από ψηλά, οι πολίτες εκφράζουν τη θλίψη τους για όσα συμβαίνουν, σημειώνοντας πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ορισμένες από τις συγκλονιστικές αναρτήσεις

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα