Σαλαμίνα: Αυτεπάγγελτη δίωξη στον 38χρονο που ξυλοκόπησε επίδοξο βιαστή

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Parallaxi
σαλαμίνα-αυτεπάγγελτη-δίωξη-στον-38χρο-1195161
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο 39χρονος άνδρας, φίλος της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που την έσωσε από τον 35χρονο επίδοξο βιαστή της, ο οποίος έχει ήδη πάρει το δρόμο για τη φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του 39χρονου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ασκήθηκε από την εισαγγελία αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον ξυλοδαρμό και την παράνομη βιντεοσκόπηση του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως ο φίλος της 20χρονης όταν έφτασε στο σημείο έβγαλε από τη θάλασσα τον 35χρονο που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, χτυπώντας τον επανειλημμένα ενώ παράλληλα τον τραβούσε με το κινητό για να του αποσπάσει ομολογία. Σε κάποιο σημείο, ο 35χρονος παραδέχτηκε πως απείλησε με βιασμό την 20χρονη λέγοντάς της ψέματα πως κρατούσε μαχαίρι.

Μάλιστα ο συνήγορος του 35χρονου προφυλακισμένου δράστη δήλωσε πως ο πελάτης του επιθυμεί και ο ίδιος να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Αχιλλέα καθώς τον χτύπησε και τον τράβηξε βίντεο χωρίς την έγκρισή του, ανεβάζοντας μάλιστα το υλικό στο διαδίκτυο.

«Το ότι θα μου κάνει μήνυση, εκτός το ότι είναι για γέλια, θα έπρεπε να ντρέπεται και η οικογένειά του και τα αδέλφια του, όλη η οικογένεια. Δεν με αφορά καν η μήνυση, ίσα ίσα που έσωσα και μια κοπέλα», σχολίασε ο 39χρονος.

O ίδιος πριν από μερικές ημέρες είχε μιλήσει και για όσους τον επέκριναν για τον άγριο ξυλοδαρμό του δράστη. «Έκανα το σωστό και θα το ξανάκανα», τόνισε και χαρακτήρισε «ανεγκέφαλους» όσους τον κατηγόρησαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, είπε: «Απαντάω στο 2% που με κατηγορεί. Είναι ανεγκέφαλοι! Έκανα το σωστό και θα το ξανάκανα». «Πάνω στη θολούρα μου ενήργησα έτσι, αλλά δεν το μετανιώνω. Είναι σκουπίδι. Και τράβηξα αυτό το βίντεο για να δουν και όλα τα άλλα σκουπίδια που πράττουν έτσι».

«Και αύριο να τον δω, θα τον ξαναβαρέσω», σχολίασε στη συνέχεια για τον επίδοξο βιαστή και πρόσθεσε: «Η 20χρονη φοβάται να βγει από σπίτι της, κλαίει και τον βλέπει διαρκώς μπροστά της».

Σε άλλη συνέντευξή του στο Star δήλωσε: «Αν δεν είχα παρέμβει, την επόμενη μέρα οι γονείς της θα την έβρισκαν ή βιασμένη η πνιγμένη. Ήτανε τύχη για αυτή την κοπέλα και την οικογένειά της που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι θα έκανε είτε πατέρας είτε αδελφός». Εγώ πέτυχα την κοπέλα να την κυνηγάει μέχρι να κατέβω τα σκαλιά και τον είδα να κολυμπάει και του έβαλα τις φωνές για να τρομοκρατηθεί αυτός».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα