Σε αυτό το μέρος της Χαλκιδικής τα κρασιά ωριμάζουν στον… βυθό της θάλασσας
Η υποβρύχια αυτή κάβα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου τουριστικού προϊόντος και η φήμη της έχει αρχίσει ήδη να ταξιδεύει στο εξωτερικό
Μία ιδιαίτερη υποβρύχια κάβα, με λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά που έχουν ενσωματώσει γευστικά στοιχεία από το θαλασσινό αλάτι, βρίσκεται στην περιοχή της Τρυπητής, απέναντι από την Αμμουλιανή και στα νερά της Ουρανούπολης.
Σύμφωνα με τον κ. Θωμά Ασλανίδη, δύτη, οι φιάλες βρίσκονται σε βάθος είκοσι μέτρων, και, όταν ωριμάσουν, οι οινόφιλοι δύτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τη φιάλη της αρεσκείας τους.
Η υποβρύχια αυτή κάβα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου τουριστικού προϊόντος και η φήμη της έχει αρχίσει ήδη να ταξιδεύει στο εξωτερικό.
Οι πρώτες φιάλες των υποβρύχια παλαιωμένων κρασιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν φτάσει ήδη στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, και οι Ιάπωνες δείχνουν να ανυπομονούν για την επόμενη παραλαβή.