Ελλάδα

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος – Νεκρός ένας 19χρονος (βίντεο)

Νεκρός 19χρονος συνοδηγός και σοβαρά τραυματισμένος ο 19χρονος οδηγός

Parallaxi
σε-θανατηφόρο-τροχαίο-ενεπλάκη-ο-τραγ-1132503
Parallaxi

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο τραγουδιστής, ενώ ο οδηγός του επίσης 19 ετών βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ένα τρίτο όχημα φέρεται να παραβίασε stop και να δημιούργησε το μοιραίο δυστύχημα.

Tο τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στην οδό Δεκελείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τζιπ που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 19 ετών.

Οι δύο 19χρονοι πήγαιναν στην δουλειά τους, καθώς δούλευαν σε μια κάβα.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο που ερχόταν από κάθετο δρόμο παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Ο 19χρονος συνοδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνομήλικός του οδηγός, που εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τη δουλειά του, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν», δηλώνουν φίλοι των δύο 19χρονων που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους δύο νεαρούς και να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Πηγή: iEidiseis.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα