Ελλάδα

Σέρρες: Έριξαν φόλες έξω από σχολείο – Νεκρός ο αδέσποτος “Μπόμπο” αλλά και γάτες

Δείγμα από το δηλητήριο θα σταλεί για ανάλυση καθώς υποψιάζονται πως επρόκειτο για ένα πολύ ισχυρό είδος

Parallaxi
σέρρες-έριξαν-φόλες-έξω-από-σχολείο-972660
Parallaxi

Ασυνείδητος έριξε φόλες έξω από σχολείο στις Σέρρες με αποτέλεσμα οι μαθητές του να γίνουν μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Μάρτυρες ενός φρικτού περιστατικού γίνανε οι μαθητές του 14ου Δημοτικού σχολείου στον Αη Γιάννη Σερρών την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 λίγες ημέρες αφότου γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων όπου φέτος δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα για πρώτη φορά από το Υπουργείο Παιδείας και υπήρξαν συντονισμένες Πανελλαδικές δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Τα παιδιά είδαν την άλλη όψη του νομίσματος , αφού μπροστά στα μάτια τους είδαν να χάνει τη ζωή του ένα άτυχο ζώο το οποίο έπεσε θύμα φόλας. Ο άτυχος σκυλάκος ο “Μπόμπο” όπως τον αποκαλούσαν οι κάτοικοι ήταν ένα ήρεμο και φιλικό ζώο. Φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν τον ήθελαν εκεί και αποφάσισαν να τον ‘”ξεφορτωθούν’’ με εγκληματικό τρόπο. Ο σκυλάκος όμως δεν ήταν το μοναδικό θύμα, σύμφωνα με ανάρτηση του Φ.Ο.Σ. θύματα υπήρξαν και γατούλες της περιοχής, γεγονός που εξόργισε τους κατοίκους.

Οι υπηρεσίες του δήμου παρέλαβαν αμέσως τη σωρό του άτυχου ζώου και δείγμα από το δηλητήριο θα σταλεί για ανάλυση καθώς υποψιάζονται πως επρόκειτο για ένα πολύ ισχυρό είδος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα