Ελλάδα

Σήμερα στο Κιλκίς το τελευταίο αντίο στον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη

Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο συγκυβερνήτη του μοιραίου canadair που έπεσε στην Κάρυστο

Parallaxi
σήμερα-στο-κιλκίς-το-τελευταίο-αντίο-σ-1037875
Parallaxi

Συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του στην μάχη κατά των πύρινων μετώπων στην Κάρυστο.

Η κηδεία του 27χρονου αναμένεται να γίνει στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αγάπη του συγκυβερνήτη του Καναντέρ, που έπεσε στην Κάρυστο, για τα αεροπλάνα ήταν τόσο μεγάλη που έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές εξετάσεις για να περάσει στην σχολή Ικάρων και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου, ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του, ενώ από νωρίς το πρωί το πρωί φίλοι και συγγενείς του 27χρονου επισκέπτονται το σπίτι του, για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

Νωρίτερα, κοντά στους γονείς βρέθηκε ένας ιερέας, φίλος της οικογένειας, προκειμένου να τους συμπαρασταθεί και να τους υποστηρίξει. Οι γονείς είναι «εξαιρετικά συγκλονισμένοι για τον χαμό του παιδιού τους», είπε ο ιερέας. Παράλληλα, ο πατέρας Αλέξανδρος τόνισε πως οι γονείς είναι «εξαιρετικά υπερήφανοι» για το παιδί τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα