Σκηνικό ταινίας η διάρρηξη σε υπουργεία – Σήκωσαν 30 laptop και έφυγαν σαν κύριοι

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι διαρρήκτες να διέφυγαν από διπλανό κτίριο και να χάθηκαν μέσα στη νύχτα

Parallaxi
σκηνικό-ταινίας-η-διάρρηξη-σε-υπουργε-1127015
Parallaxi

Σενάριο αστυνομικής ταινίας μοιάζει η διάρρηξη και η κλοπή περίπου 30 laptop από υπηρεσίες των υπουργείων Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, και Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες της θρασύτατης διάρρηξης και της αρπαγής των 30 laptop από τα υπουργεία είναι τουλάχιστον δύο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει, εκτιμούν ότι τα άγνωστα άτομα αρχικά μπήκαν στον 5ο όροφο του κτιρίου από το μπαλκόνι.

Αφού ερεύνησαν το γραφείο και άλλους χώρους, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, πήγαν προς την κεντρική πόρτα που χωρίζει τον 5ο όροφο με τα ασανσέρ και τις σκάλες.

Διέρρηξαν την πόρτα, πήγαν από τις σκάλες και ανέβηκαν στον 6ο και τον 7ο όροφο του κτιρίου. Εκεί, όπου βρίσκεται το τμήμα Πληρωμής και Δαπανών του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής, έκαναν τη διάρρηξη και την κλοπή των 30 laptop, που ήταν μέσα στα κουτιά τους.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, οι διαρρήκτες είχαν πλήρη γνώση της διαρρύθμισης των ορόφων αλλά και πού φυλάσσονται τα αντικείμενα που ήθελαν.

Έβγαλαν τα λάπτοπ από τις συσκευασίες τους, τα έβαλαν σε σακίδια πλάτης για εξοικονόμηση χώρου και έκαναν δύο με τρία δρομολόγια από τον 5ο προς τον 7ο όροφο και πίσω.

Μάλιστα, το κτίριο έχει κάμερες στους ορόφους 2ο, 4ο και 6ο, οπότε η κίνησή τους καταγράφηκε μόνο στον 6ο, καθώς ανέβαιναν προς τον 7ο.

Γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα κατεβαίνουν τις σκάλες πάλι από τον 7ο προς τον 5ο και χάνονται τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι διαρρήκτες να διέφυγαν από διπλανό κτίριο και να χάθηκαν μέσα στη νύχτα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα