ΣΜΒΕ για έξωση Κολοβού: «Κανένα σπίτι στο σφυρί»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Parallaxi
σμβε-για-έξωση-κολοβού-κανένα-σπίτι-σ-938682
Parallaxi

Τον αποτροπιασμό του για την αδικία και τις εικόνες ντροπής στο σπίτι της κ. Ιωάννας Κολοβού εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως εργασιακό σωματείο ο ΣΜΒΕ προτείνει την στήριξη των πληγέντων ανθρώπων από την αναλγησία των “κορακιών” του κέρδους.

Με απόφαση του Δ.Σ. επιθυμούμε ως αλληλέγγυοι, να στηρίξουμε οικονομικά αρχικά την κ. Κολοβού στην περιπέτειά της, καταθέτοντας το ποσό των 500 ευρώ σε λογαριασμό ο οποίος θα μας υποδειχθεί.

Καλούμε όλα τα σωματεία αλλά και όσα φυσικά πρόσωπα έχουν την δυνατότητα, να στηρίξουν άμεσα αυτήν την οριακή στιγμή τους συνανθρώπους μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, όπου της έσπασαν την πόρτα για να ξεκινήσει η διαδικασία έξωσης. 

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «σχετικά με τη διαδικασία έξωσης που βρίσκεται από σήμερα 21/22/2022 το πρωί σε οικία ημεδαπής στην περιοχή του Ζωγράφου, διευκρινίζεται ότι ζητήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών αστυνομική δύναμη για την παροχή συνδρομής στον αρμόδιο δικαστικό επιμελητήμόνο για την καταστολή τυχόν αντίστασης και την πρόληψη διάπραξης άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος του (APΘPO 160 TOY Π.Δ. 141/91)».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα