Ελλάδα

Στη ΜΕΘ διασωληνωμένη 70χρονη που δέχτηκε επίθεση από ληστές στο σπίτι της

Από το παράθυρο της κουζίνας εισέβαλαν δυο άνδρες, οι οποίοι την έδεσαν και την φίμωσαν.

Parallaxi
στη-μεθ-διασωληνωμένη-70χρονη-που-δέχτη-758472
Parallaxi

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη, νοσηλεύεται γυναίκα 65-70 χρονών από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου, η οποία το περασμένο Σάββατο δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν πολύ καλή, αλλά την επόμενη μέρα (Κυριακή) παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 1 Ιουλίου, όταν από το παράθυρο της κουζίνας κατά πληροφορίες εισέβαλαν δυο άνδρες, οι οποίοι την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να την ληστέψουν.

Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες, για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα.

Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά -σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος στους γιατρού- η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδερφού της.

Στο Νοσοκομείο έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων, για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικων, οι μεγάλες ομάδες μεταναστών, που περνούσαν κατά 20 -30 άτομα, είχαν καιρό να εμφανισθούν στο χωριό.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να αναστατώσει την μικρή κοινωνία της Κυριακής του δήμου Σουφλίου τόσο, που οι κάτοικοι πλέον από νωρίς κλείνονται στα σπίτια τους, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν διπλά, αφού οι περισσότεροι είναι ανήμποροι και ηλικιωμένοι.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα