Σύλλογος Εργαζομένων του Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται η αποχή στην υπηρεσία καθαριότητας τις Κυριακές

Το ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
σύλλογος-εργαζομένων-του-δ-θεσσαλονί-385777
Parallaxi

Την συνέχιση της αποχής τις Κυριακές από την εργασία στις υπηρεσίες καθαριότητας, αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του αναλυτικά:

“Συνεχίζούμε με αποχή τις Κυριακές και συγκέντρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνάδελφοι,

Παρόλη την προσπάθεια διαφόρων «καλοθελητών» που δεν συμμετείχαν (βλέπε Ενωτικό Σύλλογο, Σ.Ε.Κ. κ.α.) η διήμερη αποχή του Σωματείού είχε επιτυχία!

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν. Καταφέραμε να αναδείξουμε, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σ’ όλη τη χώρα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι των Δήμων, γενικότερα.

Η Διοίκηση τον Δήμού πιεσμένη από την κινητοποίηση, έχει ξεκινήσει ενέργειες και για την προμήθεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και για την πληρωμή των νυχτερινών εξαιρεσίμων. Επειδή και άλλες φορές η Διοίκηση έχει «υποσχεθεί» τη λύση προβλημάτων, αλλά δεν έγινε τίποτα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με αποχή από την εργασία τις Κυριακές.

Καλούμε τους συναδέλφους μας και σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα στις 5 μ.μ.

Καλούμε τη Διοίκηση να υλοποιήσει όσα δεσμεύτηκε. Σε περίπτωση που ξαναδημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία της πόλης τις ημέρες των γιορτών, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η Διοίκηση του Δήμου!

ΤΟ Δ.Σ.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα