Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει τη χυδαία υποκρισία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ΜΑΤ και ΟΠΚΕ εμφανίστηκε σήμερα στο Μαρούσι ο πρωθυπουργός, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Parallaxi
συριζα-συνεχίζει-τη-χυδαία-υποκρισία-876525
Parallaxi

Για «χυδαία υποκρισία» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ύστερα από την εμφάνιση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν “κάτοικοι που τον επευφημούσαν”», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια τονίζει:

«Η χυδαία υποκρισία του δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη σπουδή του αποκλειστικά για την επικοινωνία και την ψηφοθηρία πάνω στην τραγωδία. Ούτε από το γεγονός ότι κυβερνά 4 χρόνια με ρουσφέτια και αναξιοκρατία και τώρα θυμήθηκε δήθεν να τα βάλει με το πελατειακό και αναχρονιστικό κράτος. Επιβεβαιώνεται και από το θράσος του να μιλήσει για “δικαίωση των θυμάτων” των Τεμπών, την ώρα που για να αποποιηθεί των ευθυνών του έχει βάλει τον κ. Γεραπετρίτη να λέει χυδαία ψέματα πως το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, για να διαψευσθεί από εργαζόμενους, τον ΟΣΕ, σταθμάρχες και εν τέλει και τηλεοπτικά συνεργεία που αποκαλύπτουν ένα γιαπί εκεί που μέχρι τον Ιούλιο του 2019 υπήρχε το κέντρο τηλεδιοίκησης», αναφέρει καταληκτικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα