Θα υπάρξει έκπτωση 10% στα τιμολόγια νερού των επαγγελματιών της πόλης;

Την πρόταση του ΕΕΘ για έκπτωση 10% στα τιμολόγια των επαγγελματιών υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστας.

Parallaxi
θα-υπάρξει-έκπτωση-10-στα-τιμολόγια-νερο-305632
Parallaxi

Την υποστήριξή του στην πρόταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) για έκπτωση 10% στα τιμολόγια των επαγγελματιών που θα εκδοθούν από την ΕΥΑΘ το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά το πρόσφατο πρόβλημα στην υδροδότηση της πόλης, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο περιφερειάρχης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου, χαρακτήρισε υποδειγματικό τον τρόπο με τον οποίο το Επιμελητήριο χειρίστηκε το θέμα της ΕΥΑΘ.

“Πέντε μέρες έκλεισε το νερό. Οι επαγγελματίες δεν μπορούσαν να έχουν νερό και διαμαρτύρονταν έντονα στο επιμελητήριό μας. Εμείς καταθέσαμε μια μηνυτήρια αναφορά αλλά η μηνυτήρια αναφορά που είχαμε καταθέσαμε και άλλες φορές δεν είχε ανταπόκριση”, είπε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης. Αναφέρθηκε και ο ίδιος στην πρόταση που κατέθεσε το ΕΕΘ στην ΕΥΑΘ και τόνισε ότι οι επαγγελματίες ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα ώστε να μην επαναληφθεί αντίστοιχο φαινόμενο.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μέσα στην πόλη. “Συζητήσαμε για το πώς μπορούμε και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε αυτή τη στενή συνεργασία που έχουμε και να την εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο. Ήδη συζητήσαμε για τα σημαντικά προγράμματα από ευρωπαϊκά κονδύλια της περιφέρειας για τα οποία θα συνεργαστούμε με τα επιμελητήρια προκειμένου να φτάσουν τελικά στην πραγματική οικονομία αλλά και σε μια σειρά από άλλα θέματα που αφορούν το Επιμελητήριο”, σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα