Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ελεύθερος αφέθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης που κρατήθηκε ως ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει

Parallaxi
μεσολόγγι-ελεύθερος-αφέθηκε-ο-50χρονος-932400
Parallaxi

Νέα εξέλιξη με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι. Ελεύθερος αφέθηκε ξανά ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κρατείτο ως ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του και συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης. Το στίγμα του κινητού του αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη των ερευνών της ΕΛΑΣ.

Ο 50χρονος κρεοπώλης είχε προσαχθεί για την υπόθεση. Επάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Σημειώνεται ότι καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κλήθηκε εκ νέου στην Αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση του 31χρονου που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι 50χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε επαφή -πριν εξαφανιστεί- ο 31χρονος Μπάμπης.

Κενά στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε στις 20:20 της περασμένης Πέμπτης τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, ο 50χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30, αν και η απόσταση έως εκεί είναι μόλις 7 λεπτά.

Για το κενό της μιας ώρας, ο 50χρονος κρεοπώλης μπήκε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα