Ελλάδα

Thessaly Evros Pass: Η κλήρωση για τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της Φάσης της οποίας έχουν δηλώσει στην αρχική αίτηση.

Parallaxi
thessaly-evros-pass-η-κλήρωση-για-τα-αποτελέσματα-1182677
Parallaxi

Στην αναμονή πάνω από 100.000 ενδιαφερόμενοι του Thessaly Evros Pass 2024, για τα αποτελέσματα της κλήρωσης που θα αναδείξουν τους τυχερούς που θα λάβουν το νέο voucher διακοπών. Η κλήρωση αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών, μιας και η Α’ Φάση που καλύπτει Ιούλιο και Αύγουστο έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, αλλά χωρίς τις επιταγές.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτούντες που τελικά θα κληρωθούν, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές για τρεις διαφορετικές φάσεις ως εξής:

  • «Thessaly Α Pass» που αφορά στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου, και στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Πορταριάς, Αρτέμιδος και Μακρυνίτσης του Δήμου Βόλου
  • «Thessaly Β Pass» που αφορά στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα, Αγιάς, Τεμπών, Πύλης (πλην Δημοτικών Ενοτήτων Γόμφων και Πιαλείων) και Μετεώρων
  • «Evros Pass» που αφορά στο Δήμο Σουφλίου και τη Δημοτική ενότητα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της Φάσης της οποίας έχουν δηλώσει στην αρχική αίτηση.

Συνολικά θα πάρουν voucher 36.000 δικαιούχοι ως εξής:

Φάση 1:

  • «Thessaly A Pass» 7.000
  • «Thessaly B Pass» 3.000
  • «Evros Pass» 1.000

Φάση 2:

  • «Thessaly A Pass» 7.000
  • «Thessaly B Pass» 3.000
  • «Evros Pass» 2.000

Φάση 3:

  • «Thessaly A Pass» 7.000
  • «Thessaly B Pass» 3.000
  • «Evros Pass» 2.000

Thessaly Evros Pass: Πού βλέπετε τα αποτελέσματα

Οι δικαιούχοι θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί από τον Φορέα υλοποίησης μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των υποβολών αιτήσεων, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος και στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Παράλληλα, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν μέσω email ή/και sms στα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Πώς εκδίδετε την άυλη κάρτα του Thessaly-Evros Pass

Μέσω της ειδικής εφαρμογής κι εφόσον η αίτηση έχει υποβληθεί και κληρωθεί δικαιούστε την έκδοση άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, στην οποία πιστώνεται το αναλογούν ποσό. Μετά την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ο Πάροχος Υπηρεσιών Πληρωμών σας ενημερώνει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

  • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας
  • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας

Αφότου εισέλθετε στον ανωτέρω σύνδεσμο, δημιουργείτε προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνετε κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσετε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Thessaly Evros Pass: Πού εξαργυρώνεται η κάρτα

Το Thessaly-Evros Pass 2024 μπορεί να αξιοποιηθεί για αγορές σε επιχειρήσεις των επιλεγμένων περιοχών της Θεσσαλίας και Έβρου (ανάλογα με τον επιλεγμένο προορισμό από τον δικαιούχο) και αφορά την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, διαμονής και εστίασης στις επιλέξιμες περιοχές (βλ. ερώτηση 5). Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Για τη χρήση της κάρτας, απαιτείται κατάλληλο smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία NFC – ανέπαφων συναλλαγών.

Ειδικότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, εφόσον την έχετε προσθέσει μέσα από το Eurobank Mobile App σε ένα από τα ψηφιακά πορτοφόλια:

  • ApplePay (για συσκευές iOS)
  • GooglePay (για συσκευές Android)

H κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε φυσικά τερματικά POS, ενώ δεν είναι δυνατή η χρήση της σε web POS καθώς και σε διαδικτυακές αγορές/κρατήσεις.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα