Ελλάδα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πρώην Σταρ Ελλάς -«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά»

Η Μικαέλα Φωτιάδη ανάρτησε fωτογραφίες της με μώλωπες και αίματα στο πρόσωπο

Parallaxi
θύμα-άγριου-ξυλοδαρμού-πρώην-σταρ-ελλ-1116506
Parallaxi

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε για πρώτη φορά γνωστή όταν κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Όμως την γνωρίσαμε καλύτερα ως παίκτρια του «GNTM» και του «My Style Rocks».

Το τελευταίο καιρό, η Μικαέλα δεν είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα γι’ αυτό και οι αναρτήσεις της χθες, που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, σόκαραν διπλά όσους τις είδαν.

Το μοντέλο απαθανατίστηκε με αίματα και μώλωπες στο πρόσωπο και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες – γροθιά στο στομάχι μαζί με κάποια σχόλια που προκάλεσαν εύλογη ανησυχία και απορίες.

Στο ένα από αυτό αναφέρεται ένα ανδρικό όνομα χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Στο δεύτερο story το μοντέλο έγραψε: «Κανείς δεν με “σακατεύει” εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα, είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Κάποιες ώρες αργότερα, σε επαφή που είχε μέσω μηνυμάτων με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, η τέως Σταρ Ελλάς ανέφερε: «Πονάω, ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση, για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ, που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Για τη Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην ίδια εκπομπή και η φίλη της, Μέγκυ Ντρίο. «Συνεχίζω να είμαι φίλη με τη Μικαέλα. Τα είδα αυτά και έχω στεναχωρηθεί αρκετά. Έστειλα ένα μήνυμα να ρωτήσω πώς είναι και μου είπε πως όλα είναι εντάξει και ότι θα τα πούμε όταν επιστρέψει.

Γνωρίζω ότι τελευταία η Μικαέλα είχε θέματα με τη σχέση της. Γνωρίζω ότι η Μικαέλα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο με τη σχέση της, η ίδια έχει πει ότι έχει χωρίσει. Γνωρίζω ότι η Μικαέλα περνάει δύσκολα τελευταία. Η Μικαέλα έχει χωρίσει, ζει σε ένα σπίτι μόνη της και όχι με την πρώην σχέση της», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκυ Ντρίο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μικαέλα Φωτιάδη δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία για το σοκαριστικό περιστατικό.

Δείτε τι απάντησε η Μικαέλα Φωτιάδη και η φίλη της Μέγκυ Ντρίο στην «Super Κατερίνα»:

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα