Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Αλέξης Γεωργούλης

Video απεικονίζει τον Γεωργούλη να παροτρύνει τον κόσμο να συμμετέχει σε διαδικτυακά παιχνίδια με χρήματα

Parallaxi
θύμα-διαδικτυακής-απάτης-έπεσε-ο-αλέξ-997270
Parallaxi

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός που ασχολείται και με τα κοινά ενημερώθηκε πως κυκλοφορεί ψεύτικο προφίλ με το όνομά του, καθώς και video που παροτρύνει τον κόσμο να συμμετέχει σε διαδικτυακά παιχνίδια με χρήματα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο πως δεν συμμετέχει σε κάτι τέτοιο και πώς τόσο το video που τον εμπλέκει σε αυτό, όσο και τα διάφορα προφίλ με το όνομά του, είναι ψεύτικα.

«Προσοχή! σήμερα ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυπ video με την εικόνα μου, το οποίο διαφημίζει παιχνίδι με χρήματα, το οποίο φέρομαι να συστήνω. Πρόκειται για ΑΠΑΤΗ! Ουδέποτε έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διαφήμιση παιχνιδιού με χρήματα ή προϊόντος επενδύσεων στο διαδίκτυο και ήδη έχω κινήσει τη Νομική διαδικασία, ενάντια σε όσους έχουν κάνει χωρίς τη σύνεσή μου, χρήση της εικόνας μου προς εξαπάτηση του κοινού», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης

Και συνέχισε: «Εφιστώ την προσοχή σας. Ουδεμία σχέση έχω με οποιαδήποτε τέτοια διαφήμιση κυκλοφορεί και παρακαλώ για την καταγγελία αυτής, καθώς αποτελεί απάτη και προσβάλλει την προσωπικότητά μου».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα