Ελλάδα

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 7χρονου αγοριού

Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Parallaxi
τραγικό-τέλος-στην-εξαφάνιση-του-7χρον-216422
Parallaxi

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης που διενεργείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατος του 7χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία που εντοπίστηκε χθες νεκρό στη θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, κοντά στον προβλήτα όπου είναι ο χώρος προσωρινής διαμονής των προσφύγων.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, το αγόρι είχε εξαφανιστεί στη 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Ιουλίου από το κέντρο φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αναζητούταν.

Σημειώνεται πως η μικρή ηλικία του παιδιού αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε είχαν εξ’ αρχής προξενήσει μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις αρχές.

Το παιδί, κουρδικής καταγωγής, βρέθηκε τελικώς πνιγμένο το βράδυ της Παρασκευής στη θάλασσα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Οι γονείς του 7χρονου που συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή: ΑΠΕ, Πάρης Τσιριγώτης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα