Τρένο που έσερνε γυναίκα στη Λιβαδειά: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε πως δεν υπήρχε τραυματισμός από το περιστατικό.

Parallaxi
τρένο-που-έσερνε-γυναίκα-στη-λιβαδειά-1059070
Parallaxi

Η Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για το απίστευτο περιστατικό στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, με τον οδηγό του τρένου να σέρνει μία γυναίκα για μερικά μέτρα.

Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να ξεκινήσει την πορεία του, σέρνοντας τη γυναίκα στην πλατφόρμα για μερικά μέτρα. Παρών στο περιστατικό ήταν ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος φώναξε στον οδηγό να σταματήσει και αυτός αφού απεγκλώβισε την σοκαρισμένη (και ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη) γυναίκα, συνέχισε το δρομολόγιό του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο μηχανοδηγός μαζί με τον επόπτη συνελήφθησαν.

Μετά τη σύλληψη των δραστών ενημερώθηκε εκ νέου ο κ. Εισαγγελέας Πρωτ/κών Λιβαδειάς, ο οποίος διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι, γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το περιστατικό

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε πως δεν υπήρχε τραυματισμός από το περιστατικό, σημειώνοντας πως συνεργάζεται με τις αρχές για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια. Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός». Και καταλήγει «βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα