Ελλάδα

Τσίπρας στον Κασσελάκη: Πρέπει να δώσουμε προοπτική, με ενότητα και συντροφικότητα

O Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Parallaxi
τσίπρας-στον-κασσελάκη-πρέπει-να-δώσο-1061411
Parallaxi

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε λίγο μετά τις 12, στο γραφείο του στη Βουλή, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Οι δυο τους θα έχουν μια ολιγόωρη συνάντηση, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου.

Ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη:

Τσίπρας: Συγχαρητήρια από κοντά.

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε.

Τσίπρας: Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσεις αυτή την έκφραση, θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Πρέπει να δώσουμε προοπτική, με ενότητα και με συντροφικότητα. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχάρη και τους δύο για τον άγωνα που έδωσαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο 97,39% της ενσωμάτωσης, στα 522 από τα 536 εκλογικά τμήματα, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 70.810 ψήφους και ποσοστό 56,04%.

Η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε 55.546 ψήφους και ποσοστό 43,96%.

Σημειώνεται ότι οι συνολική ψήφοι των δύο υποψηφίων θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιάννη Δρόσσο.

«Σήμερα κέρδισε το φως» – «Μαζί θα τα αλλάξουμε όλα»

Στις 00:01 έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τον φίλο του και δικηγόρο Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος οδηγούσε την μηχανή που τον μετέφερε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Χειροκροτούμενος από τον κόσμο και αφού ζήτησε ηρεμία και χαμόγελα τόνισε: «Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα είναι το μέλλον. Το μυαλό μου είναι με τους πληγέντες στην Θεσσαλία και εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα