Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο σχολείο του

Ακόμα ένα περιστατικό bulling στον στον Βύρωνα Αττικής

Parallaxi
βιντεο-άγριος-ξυλοδαρμός-17χρονου-στο-σ-551894
Parallaxi

Ένας 17χρονος μαθητής λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε σχολείο στον Βύρωνα Αττικής, από μαθητές και εξωσχολικούς σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ προσπαθούσε να προστατέψει την αδερφή του, όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. 

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», όπως δήλωσε στην ο μαθητής στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Η μικρή του αδερφή στεκόταν και παρακολουθούσε το θέαμα, προσπάθησε ακόμα να τους σταματήσει όμως μάταια. «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν. Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις» συμπληρώνει.

Προκειμένου να βάλει ένα τέλος στον εκφοβισμό της μικρής του αδερφής, ο 17χρονος θέλησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά, ζητώντας τους να σταματήσουν. Τότε ήταν που και τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας στράφηκαν εναντίον του.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές. Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα».

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό που συνέβαινε εντός σχολικού χώρου, προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Στην συνέχεια ειδοποίησαν το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 17χρονο στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

Η μητέρα του παιδιού αναφέρει πως ο γιος της φέρει αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

*Με πληροφορίες από STAR

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα