Ελλάδα

Βίντεο: Αστυνομικός πίεζε με γκλομπ το κεφάλι διαδηλωτή στη Λάρισα

Εικόνα που προκαλεί οργή

Parallaxi
βίντεο-αστυνομικός-πίεζε-με-γκλομπ-το-1055406
Parallaxi

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του Open από τα χθεσινά επεισόδια στην Λάρισα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.

Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο αλλά και κατάγματα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας άντρας ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος αργά το απόγευμα της Κυριακής συμμετείχε στην επεισοδιακή διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο πρωθυπουργός και μέλη της κυβέρνησης για το θέμα των φυσικών καταστροφών.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές με τις οποίες μίλησε το onlarissa.gr, τα τραύματα στο πρόσωπο του είναι εκτεταμένα και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την επούλωσή τους.

Ακολούθησε ένταση, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ μερίδα των συγκεντρωμένων απάντησε με πετροπόλεμο.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν με θλαστικά τραύματα και έξι αστυνομικοί, ενώ έγιναν πάνω από 30 προσαγωγές, 7 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα