Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη συμμορία, που δολοφόνησε τους Σκαφτούρο και Ρουμπέτη

Είχαν απαγάγει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα

Parallaxi
βίντεο-ντοκουμέντο-από-τη-μαφιόζικη-σ-1108278
Parallaxi

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από επιθέσεις που πραγματοποίησε η μαφιόζικη συμμορία, που εμπλέκεται στις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου και Βασίλη Ρουμπέτη, προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντα απεικονίζονται τα άτομα της μαφιόζικης συμμορίας, που πραγματοποίησαν επίθεση σε βενζινάδικο τον Ιούνιο του 2023 στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα μέλη της συμμορίας πυρπόλησαν φορτηγά, εντός των οποίων υπήρχε μηχάνημα για την κατασκευή λαθραίων τσιγάρων.

Άλλες φωτογραφίες αφορούν την επίθεση σε εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική, έξι ημέρες μετά, δηλαδή στις 16 Ιουνίου 2023. Τουλάχιστον οχτώ άτομα, βαριά οπλισμένα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προχώρησαν σε εμπρησμό, των εγκαταστάσεων που περιείχαν καπνό και τσιγάρα.

Η απαγωγή σωφρονιστικού υπαλλήλου

Όπως μετέδωσε το MEGA, τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας είχαν απαγάγει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να παρείχε βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

Μετά την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας, τον Απρίλιο του 2022, σημειώθηκε διπλή βομβιστική επίθεση σε Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο. Ο  εν λόγω σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να παρείχε βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα, που έναν χρόνο μετά, δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Τα μέλη της συμμορίας τον βασάνισαν για τρεις ημέρες και τελικά εκείνος αποκάλυψε τα πάντα. Έτσι, κατάφεραν να βρουν το άτομο που έβαλε τη βόμβα και έμενε στον Κορυδαλλό…

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα