Ελλάδα

Βοιωτία: Νεκρός νεαρός ύστερα από καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς

Αναμένεται περαιτέρω έρευνα για την εξακρίβωση όλων των στοιχείων που συνέθεσαν το αιματηρό αυτό συμβάν.

Parallaxi
βοιωτία-νεκρός-νεαρός-ύστερα-από-κατα-1014963
Parallaxi

Σε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό κατέληξε η άγρια καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία με τέσσερα άτομα, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην Αλίαρτο, θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών που του είχαν κάνει σχετικό σήμα.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη, καθώς το όχημα κινούνταν επικίνδυνα σε κατοικημένες και μη περιοχές, στην οποία ενεπλάκησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το ύποπτο όχημα τελικά εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο στο Λεοντάρι, από πλήρωμα της ΟΠΚΕ.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους επιβάτες, φέρεται να δέχτηκαν επίθεση από τους επιβαίνοντες, με έναν εξ αυτών να προσπαθεί να αποσπάσει όπλο από τους αστυνομικούς το οποίο και εκπυρσοκρότησε, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Η σφαίρα πέτυχε τον ύποπτο, που δυστυχώς έπεσε νεκρός. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον νεαρό άνδρα.

Ενημερώθηκε άμεσα η ηγεσία της ΕΛΑΣ και αναμένεται περαιτέρω έρευνα για την εξακρίβωση όλων των στοιχείων που συνέθεσαν το αιματηρό αυτό συμβάν.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα