Ελλάδα

Βόλος: Ανήλικη έζησε τη φρίκη από τη μητέρα της- Καταγγέλλει τώρα και τον πατέρα της

Mε εισαγγελική εντολή η μικρή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου για φιλοξενία.

Parallaxi
βόλος-ανήλικη-έζησε-τη-φρίκη-από-τη-μητ-539194
Parallaxi

Σοκαριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα του gegonota news που παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με τα όσα φρικτά έζησε 13χρονη στο Βόλο τόσο από τη μητέρα όσο και από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το κείμενο, ο πατέρας που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του, κατηγορήθηκε από την ανήλικη κόρη του ότι έχει απέναντί της κακοποιητική συμπεριφορά στο σπίτι.

Η μικρή ξεκίνησε το πρωί για το σχολείο και κατέληξε για καταγγελία στις αρχές.

Ο πατέρας φέρεται να την χτύπησε πριν δύο ημέρες και συνελήφθη γι’ αυτό.

Μάλιστα, με εισαγγελική εντολή η μικρή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου για φιλοξενία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, χθες στο Αυτόφωρο ο πατέρας συνοδευόταν από τον 15χρονο γιό του, που του κρατούσε συνεχώς το χέρι.

Λίγα μέτρα πιο μακριά, η μητέρα του, την οποία είχε να συναντήσει 6 χρόνια καθώς ζει στην Αθήνα. Δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε κουβέντα, ούτε ένα βλέμμα.

“Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό η αδελφή μου, είναι τελείως παράλογο, δεν καταλαβαίνω κάτω από ποια πίεση βρέθηκε”, ανέφερε στα gegonota ο 15χρονος.

O πατέρας, μέσω του δικηγόρου του κ. Σκαλίμη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Η μητέρα- που ξαφνικά εμφανίστηκε στο Βόλο- είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της.

Δηλαδή ο σύντροφός της, με την δική της συνέργεια , ασελγούσε στην 13χρονη όταν εκείνη ήταν 7 ετών και με αυτή την δικαστική απόφαση ακολούθησε η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών.

Η έφηβη σήμερα κόρη του ελαιοχρωματιστή που μεγαλώνει μόνος τα δύο παιδιά του, επικοινωνούσε τις τελευταίες ημέρες με την μητέρα της μέσω instagram. “Η μαμά εμφανίστηκε ξαφνικά και μιλούσε με την αδελφή μου, αλλά δεν ξέρω τι έλεγαν και υπήρξε αυτή η εξέλιξη”, είπε στους διαδρόμους του δικαστηρίου ο 15χρονος.

Ο πατέρας που θα δικαστεί την Δευτέρα,  αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: gegonota news

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα