Ελλάδα

Βόλος: Γιατροί επανέφεραν, μετά από μάχη 45 λεπτών, 5χρονη από καρδιακή ανακοπή

Τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»,

Parallaxi
βόλος-γιατροί-επανέφεραν-μετά-από-μάχ-1110550
Parallaxi

Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια ενός 5χρονου κοριτσιού από τον Βόλο, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»,

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι παρά πολύ κρίσιμη για αυτό αποφασίστηκε να γίνει εσπευσμένη διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου λειτουργεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παιδιά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η 5χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής και έχει χρειαστεί πολλές φορές στο παρελθόν να νοσηλευτεί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μία απλή επιδείνωση της υγείας της. Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς αισθήσεις. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί ρίχτηκαν στη μάχη να επαναφέρουν το κοριτσάκι και μετά από 45 λεπτά τα κατάφεραν.

Αμέσως διασωληνώθηκε, ενημερώθηκε το τμήμα επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ κεντρικά και το πλήρωμα της κινητής σύγχρονης μονάδας του ΕΚΑΒ Βόλου ετοιμάστηκε για την επείγουσα διακομιδή.

Οι γονείς του παιδιού περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς, αγωνιώντας.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα