Ελλάδα

Βόλος: Μπέρδεψαν τους νεκρούς και κήδεψαν λάθος άνθρωπο

Μακάβριο απρόοπτο - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς

Parallaxi
βόλος-μπέρδεψαν-τους-νεκρούς-και-κήδε-1034441
Parallaxi

Λάθος άνθρωπο κήδεψε μια οικογένεια στον Βόλο. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού, προκειμένου να αποχαιρετήσουν μια 82χρονη γυναίκα.

Παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο σύζυγός της, τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η εγγονή της θανούσης παρατήρησε κάτι παράξενο.

Μάλιστα, το ανέφερε στους συγγενείς της, οι οποίοι την καθησύχαζαν πως κάνει λάθος και εξηγούσαν πως ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο.

Το πρωί του Σαββάτου εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη. Όμως, παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, δεν έβρισκαν τη σορό.

Λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσαν πως η γυναίκα που ετάφη την προηγούμενη ημέρα, βρισκόταν στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου.

Έρευνα διεξάγει η ΕΛΑΣ – Τι συνέβη

Το τραγικό λάθος κινητοποίησε τόσο τα γραφεία τελετών που εμπλέκονται με την υπόθεση, όσο και την Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε για να διεξάγει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκροτόμος βάρδιας του «Αχιλλοπουλείου» είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών ενημερώθηκαν για το «λάθος». Σε σοκ η οικογένεια της 82χρονης όταν διαπίστωσε ότι είχε κηδέψει λάθος άνθρωπο.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα